Αποκάλυψη για Γιώργο Μαρίνο: «Tον βοήθησε μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή»

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Τάκης Σαγιώρ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο. Όπως αποκάλυψε στην Φαίη Φώτου, ο Γιώργος Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν. Στη συνέχεια τόνισε πως ο παρουσιαστής δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή.

Advertisement

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά πώς ζούσε, ποιοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, τεράστιο ταλέντο, σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, δεν ενόχλησε κανέναν.

Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία (Άννα Φόνσου) προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε «Ποια είστε κυρία μου»; Δεν ήταν φίλοι ποτέ. Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάνε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Φαίνεται ότι εκεί κάτι ενόχλησε τον Μαρίνο.

Advertisement

Ο Γιώργος Μαρίνος, κατά την κυρία αυτή, δεν είχε για να αγοράσει ούτε γάλα. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει γιατί το καταστατικό λέει ότι δεν μπορούν να φιλοξενούν πλουσίους. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί», είπε αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ και συνέχισε:

«Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, είναι φίλη του χρόνια. Δεν τον περιθάλπει, τον προστατεύει. Δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή.

Advertisement

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του Μαρίνου, όχι επιστήθια φίλη του είναι αδελφή του. Εάν εμείς γνωρίζουμε 10, αυτή γνωρίζει 100 για τον Μαρίνο. Είναι από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος», κατέληξε ο Τάκης Σαγιώρ.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement