Άριελ Κωνσταντινίδη: Δέχθηκα κακοποίηση και από γυναίκα και από άντρα!

Σιγά σιγά όλο και περισσότερες Ελληνίδες επώνυμες βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για περιστατικά κακοποίησης που έχουν δεχθεί.

Advertisement

Μετά την τολμηρή κίνηση της Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου, μία μία κι άλλες αναγνωρίσιμες κυρίες, τολμούν!

Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μιλώντας στην εκπομπή Pop Up έκανε την δική της καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που υπέστη από συναδέλφους της. Και από άντρες και από γυναίκα!

Advertisement

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε αρχικά τις τραγικές αυτές εμπειρίες της στο ρεπορτάζ της εκπομπής και στην Χριστιάνα Κοχλατζή. Στο βίντεο η ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της. Όταν όμως βγήκε ζωντανά στον αέρα του Pop Up, η Άριελ Κωνσταντινίδη έτρεμε.

Όπως περιέγραψε κάνοντας τους πάντες στο πλατό να παγώσουν:

Advertisement

«Έχω πολύ μεγάλη ταραχή. Θα επιχειρήσω να μην με πιάσει το συναίσθημα. Εμείς βάζουμε τους κανόνες. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Μιλάω ως γυναίκα και μητέρα αγοριών. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό ή ότι δεν θα έχω δουλειά. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Εγώ έχω ζήσει μεγάλο φάσμα, ποικιλία. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης που δεν μπορείς να αντιδράσεις με τον κόσμο από κάτω, κάθε μέρα, κάθε μέρα, με ένα φιλί που δεν ήταν ένα απλό σκηνής δύο συνεργατών. Βεβαίως κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες και κλείδωνα. Την ώρα της παράστασης είναι μία φυλακή, δεν μπορείς να αντιδράσεις. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Κι έβλεπα ότι η συμπεριφορά του σε άλλα πράγματα ήταν πολύ τιμωριτική. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Σε μεγαλύτερες γυναίκες που το είπα μου έλεγαν “Καλέ έχεις τέτοια τύχη!”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε να αποκαλύπτει κι άλλα τραγικά περιστατικά που βίωσε:

«Ένας άλλος, ήταν ο πρωταγωνιστής και ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την πρεμιέρα επειδή ο ίδιος δεν ήξερε τα λόγια του κι έπρεπε εμένα ως πρωταγωνίστρια να με κάνει χίλια κομμάτια για να νιώσει καλύτερα. Ακόμη και η γυναίκα του μου τηλεφώνησε για τον δικαιολογήσει».

Τότε μίλησε για μια μεγάλη πολύ σπουδαία ηθοποιό με την οποία συνεργάστηκε όταν η ίδια ήταν μικρή και όπως είπε:

«Ένιωθε ανταγωνισμό. Πάνω στη σκηνή με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Και όταν συνεργαστήκαμε μετά από χρόνια με παρακαλούσε να την συγχωρήσω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement