Big Brother: Εκτός εαυτού και πάλι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Νέα έκρηξη είχαμε χθες βράδυ Τρίτης από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο σπίτι του Big Brother.

Advertisement

Τη Δευτέρα η Άννα Μαρία ήρθε σε άγρια κόντρα με τη Σοφία Δανέζη και τον Ζακ, ενώ χθες τα έβαλε με όλους και όλα δηλώνοντας ότι είναι δυσαρεστημένη με τους συγκατοίκους της.

Φώναζε, έσπρωξε την Ραμόνα και μετά μάζεψε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας προς την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι! Και η Κρητικιά μάλιστα δεν δίστασε να τους πει: «Ρε άι στο διάολο όλοι σας! Όλοι σας! Στο διάολο να πάτε! Θα με τρελάνετε εμένα ρε! Έτσι μόνο θα το κάνετε ρε; Τα καταφέρατε ρε».

Advertisement

Συμπλήρωσε ακόμη – πάντα σε κατάσταση εκτός εαυτού: «Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο διάολο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι».

Χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother και ούρλιαζε: «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Advertisement

Ο Μεγάλος Αδερφός προσπάθησε να την ηρεμήσει και της πρότεινε να φτιάξει ένα χαμομήλι και να ξεκουραστεί για τη νύχτα. Η παίκτρια πήγε κι έκατσε στην αγαπημένη της γωνιά στον κήπο χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

Το παραλήρημά της δεν έμεινε ασφαλώς ατιμώρητο. Ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου της ανακοίνωσε ότι τέθηκε αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Κι επιπλέον της αφαιρέθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσει το βέτο, δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των υπόλοιπων υποψηφίων ενώ σε περίπτωση που παραμείνει στο σπίτι δεν θα μπορεί να διεκδικήσει την αρχηγία για μία εβδομάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement