Big Brother: Νέα ένταση – Έξαλλη η Ραμόνα «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι»

Δε λέει να ηρεμήσει το κλίμα μέσα στο σπίτι του Big Brother! Νέα ένταση για την Ραμόνα.

Advertisement

Μετά την έκρηξη που είχε τις τελευταίες ώρες η Άννα Μαρία, η κατάσταση μέσα στο ριάλιτι έχει αλλάξει και οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί. Χθες ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής είπαν στην Ραμόνα τα παράπονα που έχει από αυτήν η Άννα Μαρία, κι η παίκτρια έγινε έξαλλη.

Όπως δήλωσε εκνευρισμένη: «Έλεος τώρα. Εκνευρίζομαι τώρα. Βρίσκει δικαιολογίες. Περνά ένα κουνούπι και της μυρίζει. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου. Αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτή η κοπέλα τώρα, είναι να βάλει εμένα και τα δίδυμα να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή αυτό που κοροϊδεύουμε και δεν μας αρέσει να το κάνουμε κι εμείς. Θέλει η Άννα Μαρία να τσακωθεί δέκα φορές την ημέρα κι εμείς από πίσω της ουρίτσα. Όπου ανοίγει το στόμα της και εμείς σαν τις κότες. Αυτό θέλει. Δεν της βγήκε το παιχνίδι και λέει ας τους στείλω όλους στο διάολο γιατί δεν μου κάνετε και κάθεται και βάζει εμένα στο στόμα της. Ότι όποτε τσακώνεται εγώ πρέπει να είμαι εκεί δίπλα της για άσχετα πράγματα που μπορεί να μην με αφορούν και μπορεί να μην ήμουν παρών εκεί. Τι πίνει αυτή η κοπέλα;

Advertisement

Την έχω στηρίξει, ήμουν δίπλα της. Κάθομαι στο καπνιστήριο να της κάνω παρέα για να μην είναι μόνη της. Με ψηφίζουν. Τι άλλο πρέπει να της δείξω σαν τύπισσα ότι μου αρέσει και την στηρίζω. Και τώρα βρίσκει το παραμικρό, μια λέξη. Για όνομα του Θεού, δεν ασχολούμαι με αυτήν. Δεν της βγαίνει το παιχνίδι αυτό να έχει μια ομάδα και τώρα θα έχει θέμα και με εμένα. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι».

Ας ελπίσουμε ότι ίσως η κατάσταση στο σπίτι ηρεμήσει…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement