Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι εξελίξεις στον Σασμό, τα μηνύματα που λαμβάνει και η κακοποίηση

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Σασμός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Η ηθοποιός μίλησε για τα συγκινητικά μηνύματα που λαμβάνει από τηλεθεάτριες αλλά και για τις ιστορίες γυναικών που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους.

Advertisement

«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια. Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά», είπε γελώντας η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού, λίγο πιο περίεργες φωτογραφίες, τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον Σασμό, ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους», αποκαλύπτει.

«Μου είχαν στείλει εμπειρίες που είχε σηκωθεί η πέτσα με αυτά που διάβαζα. Μου έστειλε μία κοπέλα, δεν θυμάμαι ποια γυναικοκτονία ήταν, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση», περιγράφει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τα λόγια της σοκάρουν.

Advertisement

Όσον αφορά το παιδικό της όνειρο, που ήταν να ασχοληθεί με το μπαλέτο, είπε:

«Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι άλλο, ήθελα τόσο πολύ να γίνω μπαλαρίνα. Το πήγαινα σοβαρά, δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν είναι εύκολο πράγμα το μπαλέτο. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό και ροζ, μόνο έτσι δεν είναι. Το μπαλέτο έχει ξύλο από πίσω, σωματικό πόνο και πειθαρχία. Είναι άλλο πράγμα, πιο δύσκολο. Τώρα που έφτασα στα 30 στενοχωριέμαι και λέω: γιατί το έκανες ρε Χριστίνα;».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement