Deal: O Χρήστος Φερεντίνος φεύγει – Ο Χάρης Χριστόπουλος έρχεται;

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο φωτογράφος αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στην οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε και την ιδανική μούσα που θα επέλεγε να φωτογραφήσει. Ως γνωστόν ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγει από τον Alpha και το πιο πιθανό είναι να τον δούμε στον ΣΚΑΙ.

Advertisement

«Τα παιδιά είναι ο πρωταρχικός λόγος για να ζεις. Σχεδόν όλα σβήνουν γύρω σου και αφοσιώνεσαι μόνο σε αυτό. Εγώ δεν θέλω μόνο δύο παιδιά, θέλω πολύ μεγάλη οικογένεια. Θα μου πεις… άργησα. Δεν πειράζει, κάλιο αργά παρά ποτέ», δηλώνει ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μία πολύ εμπορική μορφή, πολύ σέξι και θηλυκή αλλά δεν είναι ο τύπος μου. Θα διάλεγα μία πιο ρομαντική, πιο διανοούμενη μορφή. Είμαι λάτρης των ωραίων χαρακτηριστικών, οπότε δεν θα διάλεγα ούτε τη Ραμόνα Βλαντή. Ούτε και η Ιωάννα Τούνη, βέβαια, γιατί ανήκει στην κατηγορία των πολύ εμπορικών γυναικών.

Advertisement

Εγώ την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη Βίκυ Καγιά. Λέω: πόσα χρόνια το κάνει αυτό, πώς αντέχει τόσα γυρίσματα; Λογικά θα έχει φτάσει στο αμήν», απαντά για την πρώην συνεργάτιδά του ο Χάρης Χριστόπουλος.

Μετανιώνει για την παρουσίαση του Game of Love;

Advertisement

«Η δουλειά στην τηλεόραση είναι συλλογική. Εάν ένας δεν την κάνει καλά, παρασύρει και τους υπόλοιπους. Εγώ ήταν να παρουσιάσω το Power of Love αλλά δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα», απαντά ο γνωστός φωτογράφος.

«Μου έγινε φέτος πρόταση για τηλεπαιχνίδι αλλά είμαι πολύ προσεκτικός. Θα μου πήγαινε πολύ το Deal αλλά… we don’t have a deal yet», λέει με νόημα στο κλείσιμο ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement