Δέσποινα Βανδή για Άννα Βίσση: «Θέλω να συνεργαστούμε, το χρωστάμε η μία στην άλλη»

Στο δυναμικό του Mega ανήκει από χτες επίσημα η Δέσποινα Βανδή.

Advertisement

Η πολυτάλαντη Star θα παρουσιάσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το My Greece μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού και δεν έκρυψε τη χαρά της για αυτό. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε τηλεοπτικά στην ταξιδιωτική της εκπομπή. Στη συνέχεια μίλησε για την εμφάνιση που έκανε τηλεοπτικά με την Άννα Βίσση και φυσικά απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Για την εκπομπή της λέει:

Advertisement

«Θα έχουμε καλεσμένους σε κάθε εκπομπή. Ξεκινάμε τώρα τα γυρίσματά μας, πάμε στα Καλάβρυτα και αμέσως μετά στην Ορεινή Αρκαδία. Καλεσμένοι μας θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Παρθένα Χοροζίδου. Αυτή τη φορά τις συνταγές θα μας τις παρουσιάζουν οι άνθρωποι της κάθε περιοχής», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή απαντά για τη συνεργασία με την Άννα Βίσση:

Advertisement

«Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όσο και εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement