Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Δηλώνει έτοιμος για γάμο και οικογένεια

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο “βασανισμένος” Λάμπρος από το Διαφάνι των Άγριων Μελισσών έκατσε χθες στην πολυθρόνα του The 2Night Show. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το σήριαλ, αλλά όπως πάντα του έκανε και πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Advertisement

Κι ο Δημήτρης, αναφέρθηκε στη επιθυμία του να παντρευτεί και να κάνει παιδιά!

«Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός.»

Advertisement

Και στη συνέχεια μίλησε για το πόσο έχει “μπει” μέσα στο ρόλο του δασκάλου που υποδύεται στις Μέλισσες:

«Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement