Δημήτρης Λιγνάδης: O αδελφός του, Γιάννης ξεσπά στον τηλεοπτικό αέρα – «Είναι ένα χυδαίο ψέμα»

Την πρώτη του συνέντευξη στον Alpha μετά την απόφαση του δικαστηρίου, έδωσε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Advertisement

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς και σύντομα θα βρεθεί εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Ο αδερφός του, Γιάννης ξέσπασε για όλα όσα ακούστηκαν για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες δεν τις γνωρίζω που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να γίνει η αποφυλάκισή του. Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις με αφορμή μια τηλεοπτική εκπομπή που είχα την ατυχία να παρακολουθήσω το πρωί σε κρατικό κανάλι.

Advertisement

Ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος του πρωθυπουργού. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση αυτό είναι ένα χυδαίο ψεύδος. Δεν υπήρξε ποτέ φίλος του κυρίου Μητσοτάκη. Είμαι κατηγορηματικός και κάθετος» είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Ο ίδιος έδωσε τη μάχη του για τη δίκη. Οι λιγοστοί που του συμπαρασταθήκαμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, άνθρωποι της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος. Υπήρξε η απειλή και ο φόβος. Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement