Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Την περασμένη εβδομάδα ένα από τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που κατηγορήθηκε για βαριές σεξουαλικές παράνομες πράξεις, ήταν και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Advertisement

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης αναγκάστηκε να παραιτηθεί από η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και σήμερα μέσω του δικηγόρου του απαντά στις κατηγορίες που έχουν γίνει για το πρόσωπό του.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή Happy Day, επανέλαβε ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες και σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, για αυτό και παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Advertisement

«Ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης στην επιστολή παραιτήσεως του Σαββάτου ανέφερε πολύ ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες για τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει λάβει ποτέ προσωπική γνώση, δηλαδή είναι φήμες που κυκλοφορούν – διαχέονται στο διαδίκτυο”, είπε μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας.

«Προκειμένου λοιπόν να μην επιβαρυνθεί ο θεσμός του Εθνικού Θεάτρου στο οποίο έχει την τιμή να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής από το καλοκαίρι του 2019 και επειδή δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραιτήσεως, επέλεξε αυτόν τον τρόπο ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί θεσμικά το εαυτό του όταν κληθεί από τις αρχές αν κληθεί από τις αρχές και βεβαίως να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του από δυσφημιστικές αναρτήσεις, διαδόσεις και δημοσιεύματα», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Advertisement

Δείτε τι ακόμη είπε στο βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement