Διονύσης Σχοινάς: Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη Γαρμπή δεν μου άρεσε

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι μαζί 27 ολόκληρα χρόνια και ο έρωτας του ακόμα δεν έχει σβήσει. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλήσανε μαζί για την κοινή τους πορεία.

Advertisement

Η Καίτη Γαρμπή είπε για την σχέση τους 

«Είχα… επιλεκτική όραση, δεν έβλεπα γύρω μου, αλλά τη μέρα της γιορτής μου, μου έκανε μια μεγάλη έκπληξη. Ο Διονύσης ήταν όμορφο και ευγενέστατο παιδί. Για να κρατήσεις την οικογένειά σου χρειάζεται αφοσίωση, κάνεις θυσίες. Στους καβγάδες μας ο Διονύσης είναι ο καλός της υπόθεσης. Ανησυχώ όταν φεύγει, τον περιμένω να επιστρέψει και μετά του κάνω μούτρα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο διαζύγιο, ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια. Η μαμά Καίτη, όπως όλες οι μαμάδες, ονειρευόταν κάτι άλλο για τον Δημήτρη, σπουδές και μια πιο σταθερή δουλειά. Λάθος μου! Θέλω μια γυναίκα για τον Δημήτρη που να τον βλέπει και να λιώνει, κι εγώ μαζί της. Σαφώς ζηλεύω τον Διονύση, δεν θέλω να τον έχει κάποια άλλη»

Advertisement

Και ο Διονύσης Σχοινάς πρόσθεσε: 

«Κλείνουμε φέτος 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανα πρόταση γάμου στην Καίτη. Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη σε ένα μαγαζί, δεν μου άρεσε, αλλά όταν την είδα στη Eurovision έπαθα πλάκα. Όταν μπήκε στο Ποσειδώνιο και την είδα, είπα ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Η Καίτη τότε ήταν πρώτο όνομα κι εγώ ήμουν αόρατος. Όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, γίνεσαι μια γροθιά μαζί του. Πριν φωνάξουμε, παίρνω το αμάξι, κάνω μια βόλτα και επιστρέφω. Ο Δημήτρης μεγάλωσε μέσα στη μουσική, δεν τον πίεσε κανείς να ασχοληθεί με αυτό. Ήταν δώρο θεού να κάνω έναν γιο με τον οποίο να παίζω παιχνίδια και να κάνουμε και μουσική. Έχουμε ελευθερίες με την Καίτη, θέλουμε να λείπει ο ένας στον άλλον. Δεν έχουμε αρρωστημένη ζήλεια μεταξύ μας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement