Ντόρα Κουτροκόη: Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για την απόλυση της δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΙ

Ανακοίνωση για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε σήμερα η ΕΣΗΕΑ. Η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΙ και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» και δεν της δόθηκε η δυνατότητα ούτε να χαιρετήσει τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση
Για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ