Είναι έγκυος η Αφροδίτη Λιάντου; – Η απάντηση της για το αν παντρεύεται

Στην προσωπική της ζωή και στις φήμες που λένε ότι παντρεύεται και ότι είναι έγκυος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λιάντου μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη.

Advertisement

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη Γη της Ελιάς θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η Μυρτάλη είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι. Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

«Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

Advertisement

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement