Είναι επίσημο: Aπό τον ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη του OPEN

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και ο μεταγραφικός πυρετός καλά κρατεί.

Advertisement

Το Open ενισχύει την πρωινή ενημερωτική ζώνη ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Παναγιώτη Στάθη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέγραψε με το κανάλι της Παιανίας για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού και ως εκ τούτου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1 όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Το ΟΡΕΝ καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία.

Advertisement

Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR.

Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr).

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement