Έλενα Χριστοπούλου: Όσα είπε για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη χθες το μεσημέρι στο Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ.

Advertisement

Ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς υπεκφυγές τη ρώτησε κατευθείαν για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση.

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος και η Έλενα χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου, το 2017. Ένα χρόνο μετά, η Έλενα κατέθεσε αγωγή εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι είχε κρατήσει προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Advertisement

Λίγο αργότερα ο Πάνος απάντησε με μήνυση για ψευδορκία και απάτη, η οποία αρχικά απορρίφθηκε. Όμως η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών κάλεσε την περασμένη Παρασκευή εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τις μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της -Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη. Χθες λοιπόν στο Καλό Μεσημεράκι, η Έλενα απάντησε για τα γεγονότα:

«Την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε η καθεμία ξεχωριστά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη κι εγώ, ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας

Advertisement

Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει. Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με όλα τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε. Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της.

Δεν αξίζει τον κόπο. Να βλέπω δημοσιεύματα με συνεντεύξεις ανθρώπων να λένε ιστορίες είναι ντροπή. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια να πω γεια σας ήρθα να μιλήσουμε. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους.

Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που αγαπώ, που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος.»

Και συμπλήρωσε: «Είναι εμπλεκόμενες γυναίκες με δημόσιο βήμα που θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε ήθελαν και έχουν κρατήσει μία άψογη στάση και στάθηκαν μεγάλες κυρίες. Δύο πράγματα έμαθα από αυτή την ιστορία. Να τα περιμένω όλα από όλους και το δεύτερο που είναι πολύ προσωπικό, που θα το καταλάβουν κάποιοι, να μαζεύω τα πράγματά μου που είναι δικά μου και να τα έχω πάντα μαζί μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement