Ελένη Μενεγάκη: Επίσημα στο Μεγάλο κανάλι – Αυτή ήταν η πρώτη της αμοιβή στη «Mega Μπάνκα»

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Advertisement

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Ποια ήταν η πρώτη αμοιβή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega;

Advertisement

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το τηλεοπτικό της ταξίδι στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του μεγάλου καναλιού «Mega Μπάνκα» στο οποίο εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

Η ίδια σε συνέντευξη της είχε αναφερθεί στην πρώτη της αμοιβή και στο πως την αξιοποίησε. «Τα πρώτα μου χρήματα από τη ‘Mega Μπάνκα’ ήταν 1.000.000 δραχμές, τα οποία και έδωσα και πήρα ένα κόσμημα» είχε πει σε συνέντευξή της στην Απογευματινή το 1996.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement