Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου…»

Συγνώμη στη Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε σήμερα 4/4 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για τα εγκαίνια της δεύτερης έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάννας Μπέτα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήγε.

Advertisement

Όσα είπε η παρουσιάστρια:

«Σήμερα θα παίξουμε ένα θέμα που αφορά στην έκθεση ζωγραφικής της Κριστιάννας Μπέτα. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα, ήξερα γενικά ένα θέμα με τη Νατάσα. Λείπει και η Ελένη (σ.σ. Γελαλή) και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω.

Advertisement

Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουνε”. Και που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους σε κάτι που αγαπούν».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Χθες λοιπόν, ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Θα βγουν κάποιοι και θα πουν “η Μενεγάκη δεν το ήξερε;”. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα, όπως πολλά πράγματα που δίνονται για δουλειές. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά.

Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement