Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Super Makeover» με τους δυο πρώτους παίκτες!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το απόγευμα το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Super Makeover». Παρουσιάστρια του ριάλιτι μεταμορφώσεων η Δούκισσα Νομικού που μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επανήλθε στην οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε απαστράπτουσα τα live του The Voice και από σήμερα θα την βλέπουμε και στο ρόλο της οικοδέσποινας του «Super Makeover».

Στο νέο πρότζεκτ του σταθμού, experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την μεταμόρφωση αυτών που επιθυμούν να αλλάξουν την εμφάνιση και την ζωή τους.

Advertisement

Η hair stylist Σοφία Νομικού, ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής, η fashion stylist Έλενα Παπασταύρου και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη από σήμερα ανέλαβαν δράση για να δώσουν νέο στυλ σε όσους αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη.

Στην πρεμιέρα του Super Makeover, η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε αρχικά τους επαγγελματίες συνεργάτες του ριάλιτι κι αμέσως μετά τους σημερινούς συμμετέχοντες: την 22χρονη Σοφία και τον Στέφανο.

Advertisement

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση των δύο παικτών του Super Makeover! Πραγματικά αγνώριστοι και οι δύο!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement