Επίσημη πρώτη για την Αννίτα Πάνια στον αέρα του Mega: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω μίσος για τους ανθρώπους»

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής Έλεος στο Μεγάλο κανάλι με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, τον γάμο της, τον γιο της και την αυστηρή κριτική και τα σχόλια.

Advertisement

«Εγώ και ο Ηλίας έχουμε σκεφτεί διάφορα κατά καιρούς, γιατί είμαστε φιλαράκια και αγαπιόμαστε, η ιδέα για το «Έλεος!» ήρθε από το MEGA. Εγώ αισθάνομαι ότι πάντα συνεντεύξεις έκανα στην τηλεόραση. Στο παρελθόν ήταν διαφορετικά και τώρα είναι αλλιώτικο».

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, η Αννίτα Πάνια δήλωσε: «Στην τηλεόραση μπήκα μέσω του Ομήρου Ευστρατιάδη, πριν δίδασκα γαλλικά. Το concept για το Χρυσό Κουφέτο ήταν δική μου ιδέα. Το Χρυσό Κουφέτο ήταν για 2-3 χρόνια και το θυμόμαστε, σαν να συνέβαινε πολύ καιρό. Την κριτική την αποδέχομαι, άσχετα με το αν συμφωνώ, έχω γίνει αποδέκτης κριτικής και σε προσωπικό επίπεδο.

Advertisement

Κι εγώ που βλέπω τις παλιές εκπομπές μου στο YouTube, για την εποχή ήταν περίεργο το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και αθώες οι προθέσεις μας. Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές. Ενοχή θα είχα μόνο αν δεν έρχονταν οι άνθρωποι με χαρά και δεν τις έβλεπαν με χαρά. Είχα ακούσει πως είμαι κακός άνθρωπος που έχω μίσος για τους ανθρώπους. Είναι περίεργος κάποιος, που σκέφτεται έτσι».

Ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα: «Παντρεύτηκα, έγινε κι αυτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα ποτέ, η σχέση με τον Νίκο ήταν συμβατή. Ήταν ένα event. Ο Νίκος Καρβέλας μου έκανε τύπου πέσιμο από το τηλέφωνο. Δεν είχα μητρικό φίλτρο, διακαή πόθο να κάνω παιδί, ήρθε από την σχέση μου με τον Νίκο. Ο Ανδρέας είναι ο άνδρας μου τώρα. Περνάμε ωραία με τον γιο μου, είναι η προσφιλέστερη παρέα μου. Τον γιο μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Ανασφάλεια και ανησυχία έχεις πάντα».

Advertisement

«Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν άνθρωπο, πόσω δε τον γιο μου, για το τι θα κάνει στη ζωή του. Εγώ έφαγα καταπίεση μικρή και τι γίναμε; Μιλάμε γαλλικά για να θυμηθούμε την γλώσσα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα γενικότερα, όχι στην καρδιά του Νίκου, με ενδιαφέρει να περνάω καλά. Η Άννα είναι χαρά μου που είναι στην ζωή μου, την θαυμάζω και την αγαπώ.

Δεν έχω συνταγή και κανόνες για έναν σύντροφο, δεν αντέχω να είμαι με ανθρώπους επιτηδευμένους. Σαν σύντροφος είμαι χάλια νομίζω. Αν δεν είμαστε φίλοι δεν μπορώ να συνυπάρξω. Καταλαβαίνω ότι, κάποιες φορές είμαι και ανυπόφορη. Δεν την θέλω την γκρίνια, την σιχαίνομαι. Μπορεί να είμαι ψιλοεμμονική να θέλω κάτι και να το πιστεύω. Με όλους τους ανθρώπους μου είμαι προστατευτική και τρυφερή. Η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια είναι η αρρώστια».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement