ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Η ΕΡΤ, έπειτα από πολύχρονη απουσία, επέστρεψε δυναμικά στην παραγωγή της ελληνικής μυθοπλασίας. Μία από τις σειρές που προβάλλει, σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, είναι η κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με τον Πέτρο Φιλιππίδη κ.ά.

Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, επικρατεί έντονος προβληματισμός στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σχετικά με τον τρόπο που θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αιτία είναι, μεταξύ άλλων, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει και τον οδήγησε σε ιδιωτική κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δύο σενάρια είναι τα επικρατέστερα. Το πρώτο είναι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο συνάδελφο του και το δεύτερο να υπάρξει ένα σεναριακό εύρημα στο οποίο θα τον… αποχωρήσει από τον Πλάτανο μία ώρα νωρίτερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ επιμένουν στην απόφαση τους να συνεχιστεί, για μία ακόμη χρονιά, η οικογενειακή κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με ή χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement