Έτσι τον βίασε στα 15 του, γνωστός ηθοποιός! Η ανατριχιαστική περιγραφή του Βασίλη

Την δική του ανατριχιαστική εμπειρία από γνωστό άνθρωπο του θεάτρου που τον βίασε, κατέθεσε χθες σε συνέντευξή του ο Βασίλης.

Advertisement

Σήμερα στα 40 του, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», αποκάλυψε πώς στα 15 του, παιδί ακόμη, τον κακοποίησε ο διάσημος θεατράνθρωπος τον οποίο τότε τον θαύμαζε!

Ο Βασίλης που έχει κινηθεί νομικά εναντίον του γνωστού θεατρανθρώπου, περιέγραψε στην Ελεονόρα Μελέτη, εκείνες τις φριχτές στιγμές της ζωής του. Ήταν στα 15 του που πήγε σε μία παράσταση και γνώρισε τον θύτη:

Advertisement

«Κατά την διάρκεια της παράστασης αυτός ο άνθρωπος ένιωθα ότι με κοιτούσε. Και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, 15 ετών, ήμουν μπερδεμένος, δεν μπορούσα να καταλάβω… Κολακεύτηκα, αναρωτήθηκα αν είναι μέρος του ρόλου. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές. Και στο καμαρίνι του με είδε, με διάλεξε και μου είπε κάτσε δίπλα μου… Εγώ ένιωσα πάρα πολύ ξεχωριστός, ότι έχω ταλέντο».

Όταν έμειναν οι δυο τους, ο γνωστός θύτης τον πλησιάσε και τον φίλησε:

Advertisement

«Ξεκίνησε να μου μιλά για το απαγορευμένο και την γλυκύτητά του, καθόμασταν δίπλα δίπλα στον καναπέ. Και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί έτρεμα, δεν ήμουν καλά, είχα σοκαριστεί… Με αγκάλιασε, με χάιδευε. Ήμουν σοκαρισμένος… Έφυγα, έτρεμα… Μου είχε πει να τον παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο…Συναντηθήκαμε την επόμενη ημέρα, δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Γενικώς έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις πιο ιδιωτικές στιγμές μας».

Και όταν τον ξανασυνάντησε, συνέβη το αποτρόπαιο, η κακοποίηση:

«Την τρίτη φορά δέχτηκα την σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον. Εγώ απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε αυτός… Αυτό ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Εμένα κόλλησε το μυαλό μου από εκείνη την στιγμή… Γενικώς αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός, μου πέρασε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλω, ότι μου αρέσει ότι τον φιλάω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement