Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως παρουσιάστρια στην prime time ζώνη

Ξεκίνησαν πριν από λίγη ώρα τα live του The Voice of Greece, στον ΣΚΑΪ και η απαστράπτουσα Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας στην prime time ζώνη.

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στα Cross Battles. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βάλει τα δυνατά για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που ξεκίνησαν. Από απόψε το βράδυ τον πρώτο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

H Φαίη Σκορδά μίλησε νωρίτερα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Advertisement

Η ίδια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας τα εξής:

«Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο 1 μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

Advertisement

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους τέσσερις πρωταγωνιστές του The Voice. Δηλαδή τους τέσσερις coaches. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στη σκηνή του The Voice of Greece θα εμφανιστούν σε λίγο δύο από τους coaches σε solo εμφανίσεις που υπόσχονται να μας συνεπάρουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ανέβει στο stage του «The Voice of Greece» με μια ξεχωριστή εκτέλεση δύο αγαπημένων τραγουδιών. Ο αγαπημένος coach θα ερμηνεύσει τα «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω».

Στη σκηνή όμως θα ανέβει και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε την μεγάλη πρεμιέρα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement