Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής

Στο «Mega Καλημέρα» έκανε δηλώσεις η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν που θα τη βρει ξανά στον ΣΚΑΙ. Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την εκπομπή της και τους δύο γιους της.

Advertisement

«Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο που μου έχει αφήσει η σεζόν και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Τα διαβάζω κι εγώ (τα σενάρια για την αλλαγή ώρας). Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”.

Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στη βραδινή ζώνη. Στην αρχή ήμουν πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 επεισόδια, μπορούσα να ανταποκριθώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη. Παράλληλα με το πρωινό δύσκολο. Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, εκτός αν είναι κάτι περιστασιακό, όπως ένα εορταστικό επεισόδιο που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου» είπε η Φαίη Σκορδά.

Advertisement

Για τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη, η παρουσιάστρια είπε: «Παρότι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, εγώ νομίζω ότι με κάνουν ό,τι θέλουν. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο υπάρχουν τα όρια αλλά γενικά δεν είμαι πολύ αυστηρή».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement