Γενέθλια για τον Κώστα Φραγκολιά και ένα μονόπετρο που έκλεψε την παράσταση

Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει τα γενέθλιά του γίνεται 46 χρονών  και η αγαπημένη του Δώρα μαζί με όλη την ομάδα του Happy Day αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη. 

Advertisement

μόλις λοιπόν ξεκίνησε η εκπομπή έπεσε το ανάλογο τραγούδι και ο εορτάζον είδε την αγαπημένη του να μπαίνει στο πλατό με μια τούρτα στα χέρια. Εκείνος έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Το ζευγάρι είναι  μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και πια συγκατοικούν!

Τον πλησίασε του έδωσε την τούρτα, μαζί με ένα τρυφερό φιλί και μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον άνθρωπό της. Ωστόσο εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητό από την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν το μονόπετρο που φορούσε η Δώρα. Και έτσι η αποκάλυψη ήρθε. 

Advertisement

Πριν ένα χρόνο ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Όπως είπε το ζευγάρι της το είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο της πρώτη μέρα του χρόνου όμως η Δώρα δεν το είδε και… περίμενε, περίμενε μία ολόκληρη μέρα ώσπου να το δει και… η σύντροφός του το είδε μία μέρα μετά, στις 2 Ιανουαρίου! Συμπλήρωσαν πως επειδή ο γάμος είναι κάτι τυπικό και για τους δυο σκοπεύουν να προχωρήσουν σύντομα στην δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας αποκτώντας ένα παιδάκι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement