Γιάννης Φλωρινιώτης – Κατέρρευσε η κόρη του, Άννα: «Πήγε να σηκωθεί και έπεσε πάνω στο λάπτοπ»

Τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών θέλησε να περιγράψει η κόρη του Άννα στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής έσβησε μετά από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. Η κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη, συντετριμμένη μίλησε στο Πρωινό.

Advertisement

«Γενικά, εκτός από το ΧΑΠ από το οποίο τυραννιόταν τον τελευταίο χρόνο, ήταν υγιέστατος. Στην αρχή έπαιρνε μόνο οξυγόνο, μετά άρχισε και έβγαινε. Δεν έκανε ό,τι του έλεγαν οι γιατροί, έβγαινε έξω, διασκέδαζε.

Όταν μπήκαμε στο νοσοκομείο μου είπαν οι γιατροί ότι είναι δύσκολη η κατάστασή του. Είχα πάει και τον είδα την Κυριακή το βράδυ. Του είπα είσαι στα καλύτερα χέρια. Μου λέει το ξέρω, αλλά ό,τι και να μου κάνουν αν δεν μπορώ να δουλέψω τι να την κάνω τέτοια ζωή;

Advertisement

Του είπαν οι γιατροί δεν θα σηκωθείς καθόλου από το κρεβάτι. Όταν έφυγαν όλοι οι γιατροί αυτός πήγε να σηκωθεί με το λάπτοπ του, και έπεσε πάνω στο λάπτοπ. Έπαθε ανακοπή, του κόπηκε η ανάσα. Δεν έπρεπε να σηκωθεί…», εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement