Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης – «Δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές»

Στην εκπομπή Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε αποκλειστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Advertisement

Όπως τόνισε, η οικογένεια του είναι σε άθλια κατάσταση και η αυριανή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα του θα είναι δύσκολη.

«Ειδικά η αυριανή ημέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο που θα χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε.

Advertisement

Τον είχαμε πάρει σε όλα τα νοσοκομεία, σε όλους τους γιατρούς. Δεν έβρισκαν τι είχε. Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πάρα πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Όταν πήγαινε καλύτερα, άρχισε ξανά και κάπνιζε ενώ έπαιρνε οξυγόνο.

Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα κι έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Advertisement

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement