Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έξαλλος με τους κριτές του J2US – «Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και θα προχωρήσουν στα αυτονόητα»

Μία σκληρή δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τους κριτές του J2US έκανε το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στο show του ALPHA, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Advertisement

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη ερμήνευσε με την Ειρήνη Μερκούρη το κομμάτι Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα έκανε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να μην ακουστεί σχεδόν καθόλου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Τα σχόλια από την κριτική επιτροπή και τον καλεσμένο Ηλία Ψινάκη όπως εκτιμά πως τον αδίκησαν κατάφορα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν μάσησε τα λόγια του και προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση. «Δεν ποσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strp, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, θα το μάθω. Πως κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage, ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα».

Advertisement

Η ανάρτησή του:

«Μου το επιβεβαίωσαν 3 στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί, οκ, ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα οπότε είπε την αλήθεια. Τέλος, αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε; Το είδατε καλά; Καταλάβατε το «υπονοούμενο»; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement