Γιώργος Λιάγκας: «H Σαλαγκούδη επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην ΤV – Εγώ την έψησα να πάει στο Survivor»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε δυναμικά στην τηλεοπτική πραγματικότητα και όπως πάντα έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις. Στο σημερινό «Πρωινό» σχολίασαν και τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor. Ο παρουσιαστής πήρε το λόγο με σκοπό να αποκαλύψει το παρασκήνιο αυτή της συμμετοχής. Ο ίδιος σχολίασε και τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την εν λόγω κυρία.

Advertisement

«H Ανθή έχει πάει στο Survivor γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι. Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δεν ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη».

Για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ότι είχαν σχέση, είπε: «Ένας φιλαράκος εδώ, πριν κανένα χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή είναι φίλη μου», τόνισε ο παρουσιαστής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement