GNTM 3: Εκτός ριάλιτι ξανά ο Εμμάνουελ! – Η δύσκολη δοκιμασία με τα ξυλοπόδαρα!

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι το 21χρονο μοντέλο από τη Νιγηρία, ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα αποχώρησε χθες από το GNTM 3 για δεύτερη φορά!

Advertisement

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μόδας όσο περνά ο καιρός καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες… φωτογράφισης κι έτσι ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου.

Χθες οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να πάρουν μέρος σε καμπάνια γνωστής εταιρείας τηλεφωνίας και να δημιουργήσουν σε ζευγάρια, γράμματα της αλφαβήτου. Όχι όμως απλά αλλά πάνω σε ξυλοπόδαρα! Κι η πρόκληση ήταν τεράστια! Φόρεσαν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη και πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν ισορροπήσουν στα ύψη!

Advertisement

Τις χειρότερες αποδόσεις στην δοκιμασία είχε ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα κι η Μαριαγάπη. Αλλά οι 4 κριτές αποφάσισαν να μείνει η δεύτερη και να αποχωρήσει για δεύτερη φορά, ο νεαρός.

Μετά την αποχώρησή του ο Εμμάνουελ μίλησε στην κάμερα φανερά στεναχωρημένος: «Ξενέρωσα με τον εαυτό μου πιο πολύ. Γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πιο πολλά πράγματα για να σώσω την κατάσταση. Δεν το έκανα και κατέληξε όλο αυτό μοιραίο και με εμένα έξω από το σπίτι του GNTM 3!».

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • STAR

Διαβάστε επίσης

Advertisement