GNTM 3: Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση που θα φέρει εντάσεις και διαπληκτισμούς! [Βίντεο]

Η στρατηγική χρήση του πλεονεκτήματος από τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και μία άτυχη στιγμή, οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι εκτός διαγωνισμού. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, παρά το μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τη δουλειά και οι πρώτες κουβέντες για την τακτική, που θα ακολουθήσει, ξεκινούν. Τα μοντέλα προσπαθούν να παίξουν σωστά τα χαρτιά τους στο παιχνίδι στρατηγικής ανάμεσα στις 2 διαμορφωμένες συμμαχίες του σπιτιού, και ο ανταγωνισμός γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση.

Advertisement

Η ένταση της προηγούμενης δοκιμασίας απαλύνεται καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο coach Γιώργος Καράβας και η fashion editor Βίνα Νεοφωτίστου, επισκέπτονται τα παιδιά με την απόλυτη πάρτι διάθεση! Με παρέα το αγαπημένο τους ποτό και φόντο την πισίνα, οι 3 καλεσμένοι στήνουν μία pool party φωτογράφιση, που σύντομα εξελίσσεται σε ξέφρενη γιορτή. Η καλύτερη λήψη από το φακό του Αλέκου Νικολάου, δίνει τη δυνατότητα σε 2 παιδιά να ζήσουν στιγμές εκτός σπιτιού, απολαμβάνοντας την επόμενη μέρα μια μοναδική εμπειρία scuba diving.

Στο GNTM 3 τα συναισθήματα εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα. Η χαρούμενη διάθεση, μετά το party, δίνει τη θέση της σε εντάσεις και διαπληκτισμούς, καθώς οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, που φέρει.

Advertisement

Με το επίπεδο δυσκολίας συνεχώς να ανεβαίνει, τα επίδοξα top models καλούνται να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτεί τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα παιδιά, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκολεύουν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Advertisement

Στο πλατό, οι κριτές αξιολογούν  λήψεις που διχάζουν: ενώ για κάποιους το υποβρύχιο περιβάλλον φαίνεται «δεύτερο τους σπίτι», κάποιοι άλλοι, μάλλον «πνίγηκαν» υπό το βάρος των απαιτήσεων της δουλειάς. Ανατροπές και εκπλήξεις περιμένουν τους διαγωνιζόμενους, όμως στο τέλος της ημέρας ένας δεν θα καταφέρει να …αναδυθεί στην επιφάνεια και θα βρεθεί εκτός GNTM 3.

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 27.10.20:   

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • GNTM

Διαβάστε επίσης

Advertisement