GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης βγαίνει απόψε εκτός τελικού!

Στην τελική πορεία είναι το ριάλιτι Μόδας GNTM 3. Αύριο Τρίτη τα μοντέλα που έχουν μείνει στο παιχνίδι θα διεκδικήσουν τη θέση του νικητή κι η αγωνία κορυφώνεται!

Advertisement

Σήμερα Δευτέρα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την μάχη τους στον ημιτελικό. Πέντε μοντέλα θα πάρουν μέρος σε μία αλλά Τζέιμς Μποντ δοκιμασία με ελικόπτερα και μηχανές. Ένα δεν θα φτάσει ποτέ στην τελική τετράδα και τον αυριανό μεγάλο τελικό.

Θυμίζουμε ότι στο ριάλιτι έχουν μείνει η Παρασκευή, ο Έντουαρντ, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής. Όλοι πολύ δυνατοί παίκτες.

Advertisement

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε; Ποιος θα χαιρετήσει το όνειρό του; Ποιος δεν θα καταφέρει να ζήσει από μέσα τον μεγάλο τελικό του GNTM 3;

Να θυμίσουμε ότι η ίδια η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο «Ευτυχείτε» είχε διαψεύσει ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση, αφήνοντας έτσι να καταλάβουμε ότι η Παρασκευή δεν αποχωρεί απόψε…

Advertisement

Σύμφωνα μάλιστα με Spoiler για το ριάλιτι, ο παίκτης που απόψε αποχωρεί είναι ο Έντουαρντ. Κι εξάλλου έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες του να κυκλοφορεί εκτός παιχνιδιού.

Άρα για τον τελικό θα συνεχίσουν οι: η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Αντρέας και ο Ηρακλής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement