GNTM 3: Τα κλάματα του Παναγιώτη λίγο πριν την αποχώρησή του

Έχουμε δει ξανά και ξανά απίστευτες ανατροπές στο ριάλιτι μόδας GNTM 3! Και χθες βράδυ Τρίτης παρακολουθήσαμε ακόμη μία!

Advertisement

Οι παίκτες χθες έπρεπε να φωτογραφηθούν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες παρέα με τετράποδα ζωάκια σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά, με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης.

Κι αν μας ακούγεται εύκολο, η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς διαγωνιζόμενους.

Advertisement

Αυτοί που τα πήγαν πολύ άσχημα ήταν η Μαριαγάπη, ο Παναγιώτης και η Μαρινέλα. Σύμφωνα με τους κριτές είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στη δοκιμασία.

Μπροστά στους κριτές ο Παναγιώτης ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Γενικά έχει πέσει η ψυχολογία μου επειδή είμαι τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι και προσπαθώ να μην τους σκέφτομαι για να μη στεναχωριέμαι».

Advertisement

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Απλά στην αρχή όταν έμπαινα στα σετ ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και…». Η Βίκυ Καγιά τότε έσπευσε δίπλα του να τον παρηγορήσει και τον αγκάλιασε.

Λίγο αργότερα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι τελικά θα αποχωρήσει από το ριάλιτι ο Παναγιώτης.

«Ανακουφίστηκα, έχω συνειδητοποιήσει τα πάντα. Το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία και εγώ δεν είχα», είπε ο νεαρός πιο ψύχραιμος πια, μιλώντας στην κάμερα του σόου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement