GNTM 4: H ανακοίνωση του Star για Γιώργο Καράβα και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του STAR εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Advertisement

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό αλλά και τις εντυπώσεις των 4 ειδικών της κριτικής επιτροπής.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο Γιώργος Καράβας, ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

Advertisement

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο πρώτος, που από τις audition κιόλας, βρίσκεται δίπλα σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, για να μοιραστεί μαζί τους τη γνώση και την πολυετή εμπειρία του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement