GNTM 3: H πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε! (Βίντεο)

Η πρώτη “ρωγμή”, στο μονοπώλιο των αγοριών στον διαγωνισμό, έγινε με την αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα και τα κορίτσια δείχνουν να επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 3!

Advertisement

O Ανδρέας Αθανασόπουλος, ήταν αυτός που “πήρε τη δουλειά”, όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, για τον καλύτερο ή την καλύτερη της δοκιμασίας.

Απόψε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να “τσαλακωθούν”.

Advertisement

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Striptease”, τα μοντέλα καλούνται να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας θα έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα, που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε! Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Advertisement

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι θα πρέπει να αποδεχθούν την ανανεωμένη εικόνα τους, αν δεν θέλουν να “ψαλιδίσουν” την πορεία τους στο GNTM 3!

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 13.10.20:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement