GNTM: Η Βίκυ Καγιά στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υπογραφή της για τον 5ο κύκλο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά μετά την ανακοίνωση του Star για την μεγάλη της επιστροφή. Η παρουσιάστρια υπέγραψε με τον σταθμό για να αναλάβει και πάλι το GNTM το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο για 5η συνεχόμενη σεζόν. Η ίδια δήλωσε πως είναι βαθιά συγκινημένη που επιστρέφει ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που θα είναι αλλά και αυτά που αποχωρούν.

Advertisement

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά. Από ότι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές.

Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ότι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Advertisement

Η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project: «Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν».

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Η ανακοίνωση του Star

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement