Η αεροσυνοδός του Αριστοτέλη Ωνάση αποκαλύπτει πολλά για τα ταξίδια του

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ένας άνθρωπος με μια μεγάλη ιστορία και ένα μάθημα ζωής για πολλούς. Μια ζωή γεμάτη ανατροπές, πολλές όμορφες γυναίκες να τον περιβάλλουν και να τις διεκδικεί αλλά και μια ζωή μέσα στα πλούτη και τα ταξίδια.

Advertisement

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η αεροσυνοδός του Αριστοτέλη Ωνάση μέσα από το το ιστορικό Boeing 747 που είχε στην ιδιοκτησία του, στην Ολυμπιακή Αεροπορία, και αναφέρθηκε σε όλα όσα γινόντουσαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι στην πρώτη θέση που καθόταν πάντα ο ίδιος υπήρχαν χρυσά μαχαιροπίρουνα, κρυστάλλινα ποτήρια και πορσελάνες που δήλωναν την χλιδή. Επίσης τόνισε ότι είχαν συγκεκριμένο μενού το οποίο συνόδευαν με σαμπάνια. Από το μενού δεν έλειπε ο αστακός και ο αυγοτάραχο.

Advertisement

Τέλος αποκάλυψε την συμπεριφορά του μέσα στο αεροπλάνο καθώς όλοι περίμεναν να είναι απαιτητικός αλλά αντί αυτού έλεγε σε όλους να ασχοληθούν με τους άλλους επιβάτες και πως αν εκείνος ήθελε κάτι θα τους ενημέρωνε γεγονός που είχε ξαφνιάσει τους πάντες. Όσες φορές συνοδευόταν από την Τζάκι Κένεμτι η ίδια δεν έτρωγε, δεν έπινε, έπινε ένα καφέ, έβαζε τη μάσκα της και κοιμόταν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement