Η Αγγελική Λάμπρη πήγε «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor!

Λίγα 24ωρα μετά την άφιξή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Αγγελική Λάμπρη εισέβαλε στην κυριολεξία στο «Καλό Μεσημεράκι» αφήνοντας άφωνο τον Νίκο Μουτσινά!

Advertisement

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor, μπήκε στο πλατό της εκπομπής κι ο παρουσιαστής που δεν είχε ιδέα για την σημερινή καλεσμένη του, τρελάθηκε από την χαρά του!

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο Survivor, γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι, αλλά και για τον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο.

Advertisement

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός», είπε αρχικάγια την εμπειρία της στο Survivor.

Κι ύστερα η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για τον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο:

Advertisement

«Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμουν εκεί. Κάναμε πολύ πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Αλήθεια σου λέω. Κάτι έχει γίνει. Μια κουταλιά ρύζι για 18 ημέρες. Βγήκα 4-5 κιλά λιγότερο αλλά είναι τόσο ωραία εμπειρία. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψα, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να πάω. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement