Η αντίδραση της Σκορδά στην πιο δύσκολη ερώτηση: «Τελικά Φαίη φταίει ο Γιώργος Λιάγκας που αποχώρησε η Δούκισσα από το Πρωινό»;

Σε εκδήλωση ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε τόσο για τη νέα της εκπομπή όσο και για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά απάντησε σε όλα…

«Περνάμε καλά στην εκπομπή, μου είχε λείψει. Όχι ότι δεν περνούσαμε καλά πριν, εννοώ ότι μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%, χρειαζόμαστε αλλαγές. Δεν θα αποχωρήσει κανείς, θα έχουμε μόνο προσθήκες», διευκρίνισε η Φαίη Σκορδά για τις αλλαγές στην εκπομπή της.

Advertisement

«Η Δούκισσα μου αρέσει πάρα πολύ και πραγματικά είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα τη Δούκισσα στην ομάδα μου -όχι στο πάνελ γιατί δεν ακούγεται ωραίο», σχολίασε η Φαίη Σκορδά

Σε ερώτηση για το αν η Δούκισσα αποχώρησε από το Πρωινό εξαιτίας της συμπεριφοράς του Γιώργου Λιάγκα εκείνη χαμογέλασε και αποχώρησε λέγοντας: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement