Η απάντηση του «Πρωινού» στην Ναταλία Γερμανού

Η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης μέσα από τον αέρα του Πρωινού θέλησαν να απαντήσουν σε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή μέσα από τον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται  για τα σχόλια που έγιναν στο Πρωινό για το «Battle of the couples»

Advertisement

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας λεγοντας: 

«Είδες τη Ναταλία το σαββατοκύριακο; Μας την είπε» και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

Advertisement

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης Περρής αναφέροντας τα εξής: «Υπάρχει μια μικρή αντίφαση. Τη Ναταλία την αγαπώ και την εκτιμώ και δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε λέγεται δημοσίως αυτό που έχει συμβεί ιδιωτικώς. Η ίδια η Ναταλία κάνει κριτική σε άλλη εκπομπή. Αυτό που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε, το κάνει και είναι λογικό ότι το κάνει γιατί αναφέρεται σε άλλους και μάλιστα υποδεικνύει τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται. Δεν είναι θέμα εκπομπής, είναι θέμα μηνύματος. Πριν από μια εβδομάδα η Ναταλία είχε αναφερθεί σε έναν λαϊκό τραγουδιστή που έλεγε ότι τα θέλουν τα κορίτσια που είναι αντιμέτωπα με βιασμό. Η Ναταλία έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση, δεν είπε ότι είναι ένας τραγουδιστής κι εγώ στιχουργός  και δεν θα αναφερθώ στα επαγγελματικά γιατί είμαστε στον ίδιο χώρο» Πρόσθεσε, επίσης, για τη Ναταλία Γερμανού: Αναφέρθηκε στο μήνυμα, το οποίο το σχολίασε και το μήνυμα αυτό ήταν πολύ βίαιο και εκείνη με την ανάλογη βιαιότητα και σφοδρότητα είπε ότι εγώ δεν θέλω να ζητήσω ούτε καν συγγνώμη. Και έκανε καλά! Επομένως, έχει σημασία τι είναι αυτό που εκπέμπεται, ποιο είναι το περιεχόμενο. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, αυτό που σχολιάστηκε είναι το περιεχόμενο της εκπομπής, το μήνυμα που εκπέμπει, το οποίο ήταν ένας με μια κουτάλα που βαρούσε σε ένα κορίτσι λέγοντας “εγώ αυτή θα τη στρώσω”, είναι τα μηνύματα που βγαίνουν και είναι αποκαρδιωτικά σε αυτή την εποχή να μην παίρνουμε χαμπάρι που πηγαίνει ο κόσμος και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε».

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά, σχολίασε μεταξύ άλλων για τη Ναταλία Γερμανού: «Δεν γίνεται να μην έχεις άποψη. Από εκεί και πέρα το να βγεις και να πεις ότι “μία εκπομπή κόβεται, τι καλά” που αυτό δεν είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αυτό είναι αντισυναδελφικό. Το να πεις όμως ότι εμένα η δική μου ηθική δεν ταιριάζει με αυτό, επειδή είναι και πρωί και επειδή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ κιόλας, αυτό είναι προσωπική επιλογή».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement