Η απίστευτη γκάφα της Φαίης – Ρώτησε τι κάνει νεκρός επώνυμος!

Μία απίστευτη γκάφα έκανε σήμερα η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της. Μία γκάφα που όχι μόνο έκανε τους πάντες να σκάσουν στα γέλια, αλλά κι η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν μαζεύεται αυτό».

Advertisement

Στο Πρωινό σε απευθείας σύνδεση ο Λευτέρης Πανταζής έδειχνε τη συλλογή από τα θρυλικά πανάκριβα κοστούμια που έχει. Καθώς τα παρουσίαζε και μίλαγε για το καθένα, είπε πόσο φίλος υπήρξε με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή, Gianni Versace, ο οποίος κάθε φορά του έδινε ρούχα που κυκλοφορούσαν 6 μήνες αργότερα στην Ιταλία.

Και τότε η παρουσιάστρια ρώτησε με τον πιο φυσικό τρόπο: «Μιλάτε τώρα; Έχετε επικοινωνία;» ξεχνώντας προφανώς ότι έχει φύγει από τη ζωή…

Advertisement

Στο πλατό αρχικά έπεσε σιωπή και λίγα λεπτά μετά έσκασαν όλοι στα γέλια. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο Λευτέρης Πανταζής εξήγησαν ότι δεν ζει πια και μέχρι κι η Φαίη δεν μπορούσε να σταματήσει τα γέλια της.

«Μόλις γράφτηκε άλλο ένα κεφάλαιο τηλεοπτικής ιστορίας», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που καθόταν δίπλα της κι η Φαίη παραδέχτηκε «Δεν μαζεύεται αυτό τώρα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement