Η Μπέττυ Μαγγίρα εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN

Το OPEN μετά από το κενό που άφησε πίσω του η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε» προσπάθησε να βρει το άτομο που θα την αντικαταστήσει και θα δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στην πρωινή ζώνη.

Advertisement

Οι ιθύνοντες του καναλιού βρήκαν στο πρόσωπο της Μπέττυς Μαγγίρα ακριβώς αυτό που έψαχναν και έτσι οι υπογραφές έπεσαν χθες το απόγευμα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο σταθμός αναφέρει τα εξής:

Advertisement

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του Open με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ»

Ωστόσο και η ίδια θέλησε να μοιραστεί την χαρά αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε μια φωτογραφία από την στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό με το σταθμό όπου έγραψε στη λεζάντα:

Advertisement

«Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! I’m OPEN. Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνω πως ανήκω στην οικογένεια του OPEN! Από Σεπτέμβρη θα τα “λέμε” κάθε πρωί παρέα! Ετοιμάστε φλιτζάνια! Μαζί θα πίνουμε τον καφέ μας!»

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό θα είναι ο σύζυγος της αφού του είχαν κάνει και εκείνου πρόταση να ενταχθεί στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement