Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει πρώτη φορά για τον περιβόητο γάμο της

Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται δημιουργήθηκε ένας πανικός. 

Advertisement

Όλοι περιμέναμε να δούμε κάποια φωτογραφία από τον γάμο έστω ένα instastory αλλά τίποτα. 

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες»,  κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, η όποια μίλησε για τον περιβόητο γάμο αλλά και για τα σενάρια που την θέλουν να είναι έγκυος.

Advertisement

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο. Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό. Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος»,

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement