Η Δήμητρα Σιγάλα, η Κατερίνα Καινούργιου και το σπίτι στο «Άσε μας ρε μαμά»

Η Δήμητρα Σιγάλα, βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στην παρέα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα.

Advertisement

Για τον ρόλο της στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», για το γύρισμα με την Κατερίνα Καινούργιου, για τις σπουδές εγκληματολογίας που έχει κάνει και όπως και η ίδια δήλωσε είναι ηθοποιός και δικαστική γραφολόγος.

Αποκάλυψε πως έχει δεχθεί τοξική συμπεριφορά στη δουλειά της και ότι της αρέσουν οι διαφορετικοί ρόλοι γιατί βαριέται εύκολα.

Advertisement

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Στο αποψινό επεισόδιο, στις 20:00, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει guest εμφάνιση στη σειρά και η Έλλη Βασιλείου προσπαθεί να της πουλήσει ένα σπίτι!

Advertisement

Η στιγμή που η Έλλη περίμενε φτάνει. Ο Σίλβιο της έχει κλείσει ραντεβού για να πουλήσει σπίτι στην διάσημη Κατερίνα Καινούργιου. Η Έλλη πανικόβλητη προσπαθεί να μάθει τα πάντα για την παρουσιάστρια και τελικά καταφεύγει και στην λύση έκτακτης ανάγκης… Την Όλγα! Ταυτόχρονα, η Κορίνα με τον Μάθιου εξίσου πανικόβλητοι προετοιμάζονται για το ραντεβού με την υπηρεσία για τους ανάδοχους γονείς, ενώ η Τζοβάνα και ο Άρης προσφέρονται να τους βοηθήσουν. Μέσα σε όλα αυτά, η Ρωξάνη πάει γήπεδο με τον Θωμά, ο Δημήτρης ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει την ταραχή που του προκαλεί η Ρωξάνη μες στο σπίτι και ο Μενέλαος με τον Λευτέρη αναλαμβάνουν την επικίνδυνη αποστολή: Να φτιάξουν κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο.

Δείτε το trailer: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement