Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τη διαθήκη της στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Την έκανα μετά τη δολοφονία του Παύλου»

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη σήμερα 7/6 η Ντόρα Μπακογιάννη. Η σιδηρά κυρία της πολιτικής σκηνής αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στη διαθήκη της την οποία όπως αποκάλυψε έχει έτοιμη από την ηλικία των 35 ετών, μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Η ίδια αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον καρκίνο.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε: «Είμαι καλά, αυτή είναι μια αρρώστια την οποία την έχεις για πάντα. Ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το ζάχαρο και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά και να το νιώθεις και καλά. Τώρα έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που πάρα πολλοί καρκίνοι γιατρεύονται».

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 χρονών. Είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι! Όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος φοβήθηκα. Κατ’ αρχήν είχα ήδη κάνει τη διαθήκη μου ευτυχώς. Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν τι θα γίνει ο άντρας και τα παιδιά μου όταν φύγω. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Μετά είπα “κάτσε δε θα φύγεις”. Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση, οι θεραπείες ήταν μια χαρά» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement