Η Δούκισσα Νομικού θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ;

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας της. Η επιστροφή της όμορφης παρουσιάστριας έγινε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα από την παρουσίαση του γυναικείου παιχνιδιού Super Makeover.

Advertisement

Η όμορφη παρουσιάστρια κατάφερε να μπει σε κάθε σπίτι και τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ικανοποιητικά για τον σταθμό. Μπορεί η ίδια να κάνει διακοπές με την οικογένειά της και να μην έχει δηλώσει ακόμα τι θα κάνει του χρόνου τηλεοπτικά αλλά τα σενάρια είναι πολλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day η Δούκισσα Νομικού είπε όχι στην πρόταση που της έγινε από τον σταθμό του Φαλήρου να συνεχίσει την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ωστόσο το συμβόλαιο είναι σε ισχύ μέχρι το 2022 που και πάλι αν δεν βρει κάτι να της αρέσει έχει αποφασίσει ότι θα προβεί σε αποδέσμευση.

Advertisement

Η ίδια διατηρεί άψογες σχέσεις με τον σταθμό και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να πληρώνεται χωρίς να κάνει κάτι. Τέλος τα δικαιώματα του Super Makeover είναι αγορασμένα από τον σταθμό για τρία χρόνια οπότε θα το δούμε σίγουρα στις οθόνες μας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement