Η Καλομοίρα για την απόφασή της να αποσυρθεί: «Αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha βρέθηκε καλεσμένη η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008. Ακόμη αναφέρθηκε στο Fame Story 2 και την πορεία της στη μουσική.

Advertisement

«Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω: νιώθω ότι πρέπει να φύγω, δε νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Εκείνον δεν τον νοιάζει καθόλου η showbiz. Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου», περιγράφει η Καλομοίρα.

«Παίρνω τον Γιώργο και του λέω: φεύγω αύριο το πρωί, έχω κλείσει εισιτήριο. Μου λέει: οκ, θα φύγω μαζί σου. Πάω στο αεροδρόμιο, στέλνω ένα μήνυμα στην ομάδα μου «Φεύγω, bye» και έκλεισα το κινητό μου», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για την ημέρα που έφυγε στην Αμερική.

Advertisement

«Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ήμουν πολύ μικρή, είχα πολλές φωνές γύρω μου και, αν συνέχιζα, θα μπερδευόμουν. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, ήξερα ότι η αγάπη του είναι αληθινή και αυτό για μένα αξίζει περισσότερο απ’ όλα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Καλομοίρα.

«Είχα στιγμές που ήμουν μελαγχολική αλλά το μπούρου-μπούρου με τρελαίνει κάποιες φορές. Αυτό είναι το πιο δύσκολο σε αυτές τις δουλειές», τονίζει η Καλομοίρα.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement