Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεσμένη στο Special Report

Μια αποκλειστική συνέντευξη που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον κατάφερε να έχει στην πρεμιέρα του το Special Report με τον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου.

Advertisement

Στην πρεμιέρα της εκπομπής την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, θα έχουν καλεσμένη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, “για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το «Special Report» αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία μιλά στον Αντώνη Φουρλή για το πώς αντιμετωπίζει τα καθήκοντά της, αλλά και το πώς οραματίζεται τον ρόλο της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το «Special Report» ακολούθησε την Πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι της στο Καστελλόριζο, την ώρα που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρισκόταν στο απόγειό της και τη ρώτησε για το πώς θα πρέπει η χώρα να αντιμετωπίζει τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο. Πίσω στην Αθήνα, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, το «Special Report» κατέγραψε μια σπάνια συνάντηση της Προέδρου με γυναίκες συγγραφείς.”

Advertisement

Φέτος, οι τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, μαζί με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, θα φέρουν στο προσκήνιο νέες μεγάλες έρευνες, ενώ μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, ειδικές αποστολές εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις, θα δώσουν μια άλλη οπτική για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Κάθε Τρίτη λοιπόν στις 23:30, Special Report στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement