Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι Φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της!

Για τον σύντροφό της Κωστή μίλησε σήμερα το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και όταν αναφέρθηκε στον φίλο της, με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο, το πρόσωπό της έλαμψε. Όπως είπε μένουν ήδη μαζί και περιέγραψε τον διάλογο που είχαν όταν του είπε ότι σκέφτεται να πάει στο Survivor.

Advertisement

«Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε «πήγαινε». Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου».


Πάντως δεν είναι μόνο ο Κωστής τρελός από έρωτα αλλά και η Κάτια Ταραμπάνκο που δεν δίστασε να το ομολογήσει στον αέρα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ που είχε βρεθεί την Παρασκευή:

Advertisement

«Ελπίζω να γιορτάσω φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο! Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει. Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει…».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement