Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα, ξεσπάει: «Δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο»

Για “πόλεμο” που δέχονται από συγκεκριμένα άτομα έκανε λόγο η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει.

Advertisement

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”. Ονόματα δε λέω.

Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Advertisement

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement