Η Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό: «Είναι πολύ νωπό ακόμα» – Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου και η συγκίνηση on air

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έδωσε η Λένα Δροσάκη στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για όλους και για όλα. Ακόμη αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Advertisement

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει τώρα και μέχρι το Εφετείο. Αυτές οι υποθέσεις ανοίγουν τον δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μη φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους αδίκησε ή που τους κακοποίησε», ανέφερε η Λένα Δροσάκη για την υπόθεση Φιλιππίδη.

«Αυτό όμως δεν αρκεί. Είναι ο ηθικός λόγος που συμβαίνει, ώστε ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Όσα έπαθε σωματικά και ψυχικά αυτός ο άνθρωπος δεν γυρίζουν πίσω, είναι όμως ηθικό το θέμα. Και είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μαθαίνουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες και όχι κάτω από τα χαλάκια. Είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας», είπε η ηθοποιός.

Advertisement

«Μπορεί παλαιότερα να φοβόμουν, να μην είχα τη δύναμη να το κάνω αλλά δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό. Παλεύω για να βρω τη δύναμη και αυτό είναι πιο αξιοσημείωτο από το ότι δε μίλησα κάποτε. Το δούλεψα, το πάλεψα και μίλησα κάποια στιγμή», είπε στη συνέχεια.

«Έχω αλλάξει 360 μοίρες. Είναι πολύ σημαντικό να μη φοβάμαι ότι μόλις πω κάτι, θα ματαιωθώ, γιατί τα έχω βάλει με έναν άνθρωπο που είναι ισχυρός, που έχει μια θέση εξουσίας», τονίζει.

Advertisement

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένη και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Είναι πολύ νωπό ακόμα, για να ξεκαθαρίσω μέσα μου γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι, δεν μου είναι όμως ούτε κι εμένα ακόμη ξεκάθαρο», δήλωσε αρχικά.

«Προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε ισορροπίες. Ακόμα και σε έναν χωρισμό το «όλοι μαζί» έχει πολύ μεγάλο βάρος. Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή. Από τη στιγμή λοιπόν που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας, έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δε σημαίνει ότι θα του κρυφτούμε, δε συμφωνώ με αυτό. Το παιδί καταλαβαίνει τα συναισθήματά μας», περιγράφει αμέσως μετά η Λένα Δροσάκη.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement